„UTA trebuie să rămână UTA, fără a fuziona cu nimeni”

Fotbaliştii de la ACU Arad îşi continuă pregătirile la Moneasa, în vederea abordării cu succes a noii ediţii de campionat. Sub comanda lui Costel Bogoşel şi Ciprian Roşca, studenţii s-au pregătit ieri dimineaţă pe terenul din Dezna, acolo unde au avut parte de un antrenament cu caracter tehnico-tactic. Lotul de fotbalişti a fost împărţit pe două grupe, atacanţi-mijlocaşi şi fundaşi. Cu primii a lucrat mai mult Roşca, iar cu ceilalţi Costel Bogoşel.

De la şedinţa de pregătire a lipsit Sandu Ţamboi, antrenorul responsabil cu pregătirea portarilor trebuind să plece de urgenţă la Arad cu Geta Onu, pentru ca preşedintele executiv să participe la o nouă şedinţă la senatul UVVG, pentru a pune la punct ultimele probleme ivite în cadrul clubului. Cei doi s-au reîntors ieri în jurul prânzului, astfel că, practic, nu s-a simţit prrea mult lipsa acestora. Costel Bogoşel a vorbit în premieră de obiectivul clubului, spunând că se doreşte o clasare cât mai bună, undeva la mijlocul clasamentului. Mai mult, antrenorul de la ACU Arad a dorit să lămurească şi zvonurile legate de o fuziune între ACU şi UTA.

„Ştiu despre ce este vorba. Ştiu că au existat discuţii în acest sens, dar eu nu am fost de acord. UTA e UTA şi trebuie să rămână aşa. Îmi pare rău de ceea ce se întâmplă la Bătrâna Domană, dar nu avea rost şi nu mi-ar fi convenit să merg eu la UTA ca antrenor cu lotul de la ACU. Eu îmi doresc o clasare cât mai bună la finalul sezonului cu echipa pe care o pregătesc. Este tot ceea ce îmi doresc”, a declarat Costel Bogoşel.

Zeno Bundea nu a semnat încă!

Cel mai experimentat fotbalist din lotul studenţilor, Zeno Bundea, nu a semnat încă un contract cu gruparea arădeană. Cert este că acesta se pregăteşte cu seriozitate la antrenamente, fiind un exemplu pentru ceilalţi componenţi ai lotului. Dacă, va ajunge în cele din urmă să semneze un angajament cu ACU, atunci, cu siguranţă, va fi un câştig pentru echipă. Ieri, de exemplu, în timpul unor finalizări, Bundea a încântat efectiv prin execuţii, în timp ce unii colegi îşi dădeau cu stângul în dreptul.

Cornea, la Moneasa cu Simeria

Fostul fotbalist al Bătrânei Doamne, Gheorghe Cornea, se află de o săptămână la Moneasa, în calitate de antrenor principal la Marmosim Simeria. Fostul atacant textilist s-a declarat dezamăgit de situaţia actuală de la UTA. Cert este că, sub comanda lui Cornea se pregătesc şi doi fotbalişti arădeni. Este vorba de Zaha şi Răzvan Riviş. Dacă primul se află în continuare sub contract cu Simeria, cel de-al doilea e în probe, având şanse mari de a fi reţinut în lot. Altfel, cele două echipe se vor întâlni duminică într-un joc de verificare. Partida va avea loc dimineaţa, începând cu ora 10, pe terenul din comuna Dezna.

Naţional Sebiş, în Ungaria la un triunghiular

Naţional Sebiş va pleca astăzi în Ungaria. Gruparea de suflet a primarului Gheorghe Feieş a fost invitată, prin intermediul fostului utist Decebal Grădinaru, la un triunghiular în Ungaria, la Bekesckaba. „Vom pleca dimineaţa şi ne vom întoarce după amiaza la Moneasa. Am înţeles că vom juca cu echipa gazdă şi Liberty Salonta”, a declarat antrenorul sebişenilor, Adrian Abrudean.

Lasă un comentariu