Consiliul Judeţean renunţă la FC Baia Mare!

Astăzi în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Maramureş s-a luat în discuţie problema susţinerii de către forul judeţean a echipei FC Baia Mare. Din postura de acţionar majoritar, plenul Consiliului Judeţean a decis să renunţe la cele 6.609 acţiuni ale clubului, urmând ca la următoarea şedinţă să se găsească de către juriştii instituţiei, căile legale de a vinde aceste acţiuni.

Cele 42% dintre acţiunile C.J.-ului vor fi cedate chiar şi la preţul de un leu, însă problema e că nimeni nu se înghesuie să devină acţionar la F.C.Baia Mare. De situaţia creată este copleşit inclusiv preşedintele clubului Dan Hotico, care în momentul de faţă nu îşi poate permite să cumpere aceste acţiuni, cu atât mai mult cu cât FC Baia Mare are în momentul de faţă de achitat o datorie de circa 1.200.000 de lei către bugetul statului, sume la care se mai adaugă alţi circa 100.000 de euro reprezentând datoriile către jucători.

Deşi şansele ca FC-ul să evolueze de luna viitoare din nou în liga secundă sunt extrem de reduse, cei ce conduc destinele clubului băimărean nu dezarmează, căutand soluţii de redresare financiară.

Lasă un comentariu